Σημνατική Ενημέρωση - COVID19

 

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Λόγω της έκτακτης κατάστασης του κορονοϊού και αίσθημα με ευθύνης, αποφασίσαμε να αναστείλουμε όλες τις επισκέψεις των πωλητών μας, έως και 30/4. Η Motoway για το διάστημα αυτό λειτουργεί για την εξυπηρέτησή σας κανονικά, αλλά με προσωπικό ασφαλείας. Δεχόμαστε τις παραγγελίες τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 

Με αίσθημα ευθύνης στις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε όλοι, παρέχουμε επιπλέον 5% έκπτωση για όσες παραγγελίες δοθούν έως 30/4 μέσα από το Online B2B της Motoway. Σημαντικό! Για την αποφυγή τεχνικών καθυστερήσεων, η έκπτωση δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα, θα καταχωρείται όμως κανονικά στο τιμολόγιο της παραγγελίας.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήσης του Online B2B μας. 

 

Ακόμη, έχουμε αναπτύξει το Motoway B2B mobile App, μια εφαρμογή για smartphone Android & iOS, μέσα από το οποίο θα μπορείτε εύκολα δίνετε τις παραγγελίες σας 24 ώρες και από οπουδήποτε.

 

Η εφαρμογή διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες, που επιτρέπουν την εύκολη εύρεση προϊόντων με τη χρήση:

  • αναζήτησης απευθείας των κωδικών

  • φωνητικής αναζήτησης των προϊόντων

  • barcode - όπου με τη χρήση της κάμερας του κινητού, φωτογραφίζετε το barcode και η εφαρμογή κάνει αυτόματη αναζήτηση του προϊόντος.

  • διαθέτει επίσης έξυπνο σύστημα φιλτραρίσματος 3 επιπέδων, που επιτρέπει την ταχύτερη εύρεση του επιθυμητού προϊόντος.

 

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από τη Δεύτερα 23/3/2020 και όσοι επιθυμείτε να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Μηχανογράφησης και τον κο. Γιάννη Ευαγγέλου - gevaggelou@motoway.gr ή το Τμήμα Marketing και τον κο. Θεοδόση Κελλάρη - tkellaris@motoway.gr. 

 

Motoway, ο πιστός συνεργάτης σας!

 

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καμπράνης

 

Διευθύνων Σύμβουλος.